ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στήσε με σύστημα το σαλόνι σου για τα ματς της χρονιάς

Στήσε με σύστημα το σαλόνι σου για τα ματς της χρονιάς

Για να απολαύσεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, η βοήθεια της τεχνολογίας είναι πολύτιμη. Δες ποιες συσκευές θα σου φανούν χρήσιμες και απόκτησέ τες σε τιμές... Black Friday!

Σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους αρέσει να μαζεύονται σπίτι με τους φίλους τους και να απολαμβάνουν τα καλύτερα ματς της σεζόν, τρώγοντας πίτσα, πίνοντας μπύρα και φυσικά σχολιάζοντας όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, πέρα από την καλή παρέα, το φαγητό και τα ποτά, για να ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο έναν αγώνα, χρειάζεσαι και τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Κι επειδή είχαμε και στο χωριό μας... Μπλακ Φράιντεϊ, που ξεκίνησε από το μπακάλικο του Παρασκευά του Κώτσου, κάντε δικές σας τις συσκευές που θα χρειαστείτε στις καλύτερες τιμές.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Από πού αλλού να ξεκινήσεις όταν πρόκειται για ποδοσφαιρικό αγώνα στο σπίτι; Όσο μεγαλώνουν οι ίντσες, μεγαλώνει και η απόλαυση. Επομένως, τι καλύτερο από μία τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, ώστε να μην χάνεις ούτε φάση; Μόνο προσοχή! Αν το αποτέλεσμα του αγώνα δεν είναι το επιθυμητό, μην την... πληρώσει η τηλεόραση!

Στήσε με σύστημα το σαλόνι σου για τα ματς της χρονιάς

AIR CONDITION

Το σαλόνι χρειάζεται την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να υποδεχθεί τους... φιλάθλους. Ούτε κρύο, ούτε πολλή ζέστη, αφού έτσι κι αλλιώς τα αίματα θα ανάψουν κάποια στιγμή. Ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία εκεί ακριβώς που πρέπει να είναι, ώστε να μην ιδρώνουμε και ξεϊδρώνουμε όλη την ώρα.

Δυστυχώς, δεν είμαστε στα Άνω Κωτσοβολιώτικα, να κάτσουμε κάτω από τα μεγάλα πλατάνια και να απολαύσουμε τη δροσιά, περιμένοντας τη Μπλακ Φράιντεϊ παρέα με την κυρία Κώτσαινα.

ΨΥΓΕΙΟ / ΚΑΤΑΨΥΞΗ

Όπως είπαμε, η βραδιά θα έχει μπύρες. Η μπύρα ζεστή δεν πίνεται. Οπότε, όσο μεγαλύτερη η παρέα, τόσο περισσότερο χώρο πρέπει να κάνουμε στο ψυγείο για να χωρέσουν οι μπύρες. Υπάρχει όμως τακτική. Λίγο πριν σερβιριστούν, τις περνάμε για 15 λεπτά από την κατάψυξη, να κρυώσουν λίγο παραπάνω και να φτάσουν στη σωστή θερμοκρασία απόλαυσης.

SMARTPHONE

Ώρα να περάσουμε στις πίτσες. Η διαδικασία απλή. Παίρνουμε στα χέρια μας το smartphone, επιλέγουμε την πιτσαρία, παραγγέλνουμε πάντα 1-2 πίτσες παραπάνω, γιατί μπορεί να έχουμε και παράταση στο ματς και αναμένουμε. Αυτή η ώρα της αναμονής είναι συνήθως πολύ δύσκολη, αλλά όταν καταφτάσουν ζεστές-ζεστές, αποζημιώνεσαι και με το παραπάνω.

Όπως συμβαίνει και με την Μπλακ Φράιντεϊ. Που περιμένεις πώς και πώς τις προσφορές, αλλά όταν φτάσει η ώρα των αγορών σε τιμές εξαιρετικές, λες πως άξιζε η αναμονή.

ΦΟΥΡΝΑΚΙ

Επειδή υπάρχουν και μερακλήδες, που θέλουν να φτιάξουν τις δικές τους πίτσες και να μην παραγγείλουν απέξω, να βάλουν τα δικά τους αγνά υλικά και να "παίξουν" με τους συνδυασμούς που προτιμούν, ένα φουρνάκι θα τους είναι απαραίτητο ώστε να ψήσουν τα δημιουργήματά τους.

Στήσε με σύστημα το σαλόνι σου για τα ματς της χρονιάς

TABLET

Πολλαπλή η χρήση του. Τσεκάρουμε την εξέλιξη άλλων αγώνων, μπορούμε να στοιχηματίσουμε live το νικητή ή πόσα κόρνερ θα εκτελεστούν στο παιχνίδι που παρακολουθούμε, βλέπουμε στο Facebook και στο Twitter πώς σχολιάζουν το ματς οι φίλοι μας κι οι ακόλουθοί μας και φυσικά σχολιάζουμε κι εμείς στον "τοίχο" μας.

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ

Μετά το τέλος του αγώνα, ανοίγουμε ραδιόφωνο, συντονιζόμαστε στους 103,3 στον Sport24 Radio και μαθαίνουμε όλα τα παραλειπόμενα του παιχνιδιού, ακούμε όσα έχουν να πουν οι ρεπόρτερ, αλλά και οι αναγνώστες, ενώ μπορούμε να μπούμε κι εμείς στην κουβέντα με ένα τηλεφώνημα.

Όπως έπιαναν την κουβέντα και στο καφενείο των Κάτων Κωτσοβολιώτικων, περιμένοντας να ανοίξει το μπακάλικο ο "Μαύρος" Παρασκευάς για να ξεκινήσει το... πανηγύρι του Μπλακ Φράιντεϊ.

Για απίστευτες προσφορές μείνετε συντονισμένοι στο www.kotsovolos.gr ή ακολουθήστε την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. Σας περιμένουν μοναδικοί διαγωνισμοί και νέα για τη Μαύρη Παρασκευή, γιατί οι εκπλήξεις ήρθαν νωρίτερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ