Πρώτος διεθνής αγώνας για την Εθνική ακρωτηριασμένων

Πρώτος διεθνής αγώνας για την Εθνική ακρωτηριασμένων

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων λίγους μήνες μετά την ίδρυση της θα δώσει τους πρώτους διεθνείς αγώνες της σε φιλικό τουρνουά στην Πολωνία. (VIDEO)

Ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων τους οποίους η τύχη τους γύρισε την "πλάτη". Κανένας τους όμως δεν το έβαλε κάτω και από τον Φεβρουάριο του 2016 δημιούργησαν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων.

Οι Παναγιώτης Καδδάς (Πρόεδρος ΑΣ ΑμεΑ Καστελλάνοι &  Ά Αντιπρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) και Άρης Μαυρόπουλος (Τεχνικό Διευθυντή Εθνικής Ομάδας) είναι οι δύο άνθρωποι οι οποίοι έτρεξαν αυτό το κόνσεπτ και βρίσκονται στο πλευρό των 16 αθλητών που απαρτίζουν την Εθνική ομάδα.

Σε αυτή συμμετέχουν παίκτες είτε με εκ γενετής ανωμαλία στο κάτω άκρο χρησιμοποιώντας πατερίτσες (παίκτες γηπέδου εκτός από τον τερματοφύλακα) ή στο άνω άκρο (τερματοφύλακες). Η Εθνική μας ομάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (24-25/6) θα πάρει μέρος σε τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί στην Πολωνία.

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια και την Ιαπωνία, ενώ στη συνέχεια ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβει στον όμιλο θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αγγλία, Γαλλία και Ιρλανδία.

Δείτε το αφιέρωμα της ιστοσελίδας Sport Stories:

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

Γνωρίσαμε τον Κορεάτη του Παναθηναϊκού στο LoL

Το νέο τμήμα του συλλόγου ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο και το εννοούμε κυριολεκτικά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24