ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων 8Χ8: Μετεξεταστέοι στη χημεία

Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων 8Χ8: Μετεξεταστέοι στη χημεία

Η "παρθενική" εμφάνιση της 24 Media στο Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, αφού το ενισχυμένο Gazzetta.gr επικράτησε 4-2 στην πρεμιέρα.

Η σύμπραξη Contra.gr και Sport24.gr με προπονητή και κατ' ανάγκη τερματοφύλακα τον Πέτρο Παπαμακάριο δεν απέδωσε - σε πρώτη φάση - αφού ο Στέλιος Χαρτζουλάκης δεν είχε ξεπεράσει το jet lag, o Θοδωρής Κουνάδης έπεσε θύμα του... Χαρτζουλάκη (!) και ο Μάνος Ανδρουλάκης αγωνίστηκε σε 4 διαφορετικές θέσεις.

Το Gazzetta.gr προηγήθηκε, ο Αποστόλης Χορτάτος ισοφάρισε, όταν όμως το σκορ έγινε 4-1 η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Παρόλα αυτά η 24 Media είπε την τελευταία λέξη όχι μόνο γιατί σημείωσε το τελευταίο γκολ του παιχνιδιού (πάλι με τον Χορτάτο), αλλά επειδή κάποια μέλη της αντί να πτοηθούν από την ήττα συνέχισαν τη βραδιά τους σε μπαρ του Κεραμεικού.

Οι Παναγιώτης Χαραλάμπους, Μάνος Ανδρουλάκης, Γρηγόρης Μπάτης και Στέλιος Χαρτζουλάκης περιμένουν το σχετικό πρόστιμο για να μην επαναλάβουν νυχτερινή έξοδο μετά από ήττα. Χωρίς τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας...

Η σύνθεση της 24 Media:Παπαμακάριος, Σταματόπουλος (Μπάτης), Ανδρουλάκης, Ζωιτός, Σέμπρος, Δεμέτης (Χαρτζουλάκης), Κουνάδης (Χαραλάμπους), Χορτάτος.

* Στη φωτογραφία τα πειστήρια του εγκλήματος των "4" στον Κεραμεικό.

** Ευχαριστούμε το "Eleonas Football Club" για την φιλοξενία των αναμετρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ