ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Εθνική στο miniEURO!

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Εθνική στο miniEURO!

Εκπληκτικά παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν την πρώτη ημέρα του miniEURO, Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος minifootball στην Μολδαβία!

Οι 4 όμιλοι πήραν φωτιά και η Εθνική μας ομάδα στον 4ο όμιλο ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Βουλγαρία! Μια παράδοση λοιπόν άρχισε να χτίζεται με τη γειτονική χώρα καθώς και πέρσι στους ομίλους το ματς είχε λήξει ισόπαλο…

Ο Αντρέας Ντρένοβα έπαιξε καταπληκτικά σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πραγματικά όλες οι προσπάθειες περνούσαν από τα πόδια του.

Παρόλα αυτά εκπληκτικά στάθηκαν όλοι οι παίχτες και ιδιαίτερα ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Θοδωρής Σπυροπάλης αλλά και ο Γιώργος Λάνης που στάθηκε άτυχος σε 2-3 περιπτώσεις. Αν μιλάμε όμως για ατυχία εδώ πρέπει να σημειώσουμε τον τραυματισμό του Αλέξανδρου Καράτη που δύσκολα θα προλάβει τα επόμενα παιχνίδια.

Το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε από τον Στέλιο Λάνη που αποτέλεσε και πραγματικό ογκόλιθο στα αμυντικά του καθήκοντα. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό καταρακτώδη βροχή και το γήπεδο σε πολλά σημεία του ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο.

Έτσι η τεχνική έδωσε την θέση της στην δύναμη. Πολύ νωρίς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και από 2 λάθη της άμυνας το 2-0 έδειχνε να σκοτεινιάζει τις ελπίδες μας. Παρόλα αυτά στο 2ο ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε μόνο στο γήπεδο και αυτή ήταν η Εθνική μας.

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Εθνική στο miniEURO!

Ο όμιλος πλέον ξεκινάει από το μηδέν καθώς στο άλλο παιχνίδια Τουρκία και Καζακστάν ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, Κροατία – Ισραήλ 3-2, Γερμανία – Σλοβενία 3-2, Τσεχία – Αγγλία 1-4 σε ένα ματς που καθήλωσε τους πάντες ανάμεσα σε 2 εκπληκτικές ομάδες, Ιταλία – Μαυροβούνιο 3-4,Μολδαβία – Σλοβακία 0-0 και Ρουμανία – Κύπρος 5-0.

Η 1η μέρα των αγώνων ολοκληρώθηκε αλλά το πρόγραμμα άλλαξε λόγω καιρού καθώς αποφασίστηκε να μεταφερθεί η 2η αγωνιστική το Σάββατο πρωί με την 3η να ακολουθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Υπενθυμίζουμε ότι την Ελλάδα εκπροσωπεί στην EMF το N’JOY UNI-League, το οποίο προέρχεται από βάση φοιτητών και η Εθνική Ελλάδος αποτελείται από τους κορυφαίους αθλητές μας στο minifootball. Την Εθνική ομάδα ντύνει η UMBRO η οποία στάθηκε από την 1η στιγμή στο πλευρό της. Για την ιστορία, στη σύνθεση της Εθνικής, ήταν ο Αλ. Μπέρμπερης, Γ. Λάνης, Στ. Λάνης, Α. Ντρένοβα, Α.Καράτης, Θ. Σπυροπάλης, Θ.Μέτσος, Η.Μπέρμπερης, Δ.Θανάσης, Μ.Ρόκκος και ο Φ.Ντόντης καθόταν στην άκρη του πάγκου δίνοντας τις καταλυτικές οδηγίες του.

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Εθνική στο miniEURO!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ