ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουσμάνοφ: "Μεγάλη επιτυχία αν πάρουμε τον Ρούνεϊ"

Ουσμάνοφ: "Μεγάλη επιτυχία αν πάρουμε τον Ρούνεϊ"

Ως μεγάλη επιτυχία, χαρακτήρισε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Γουέιν Ρούνεϊ, ο ιδιοκτήτης της Άρσεναλ, Άλισερ Ουσμάνοφ, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει το μεταγραφικό "μπαμ" με τον Άγγλο.

Η Άρσεναλ, φέτος επιθυμεί να ακολουθήσει διαφορετική μεταγραφική πολιτική, απ' αυτή που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη φορά, στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας, έχουν μπει κορυφαία ονόματα, κι όχι ανερχόμενα αστέρια.

Η αρχή έγινε με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος βρίσκεται με το ένα πόδι στο Λονδίνο, ενώ η συνέχεια, μπορεί να ανήκει στον Γουέιν Ρούνεϊ.

O ιδιοκτήτης του 29.9% των "κανονιέρηδων", Αλισερ Ουσμάνοφ, σχετικά με τη μεταγραφή του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε: "Είναι σπουδαίος παίκτης. Αν έρθει σίγουρα θα μιλάμε για μια πολύ μεγάλη επιτυχία, τόσο για την Άρσεναλ, όσο και για τον Ρούνεϊ".

Ο Ουσμάνοφ, υποστήριξε και τον προπονητή της ομάδας Αρσέν Βενγκέρ, λέγοντας: "H άποψή μου είναι ότι ο Αρσέν ξέρει καλύτερα. Φυσικά εμείς ως μέτοχοι επισημαίνουμε κάποιες φορές ότι αρνητικό βλέπουμε, ωστόσο αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο".

Ενώ ολοκληρώνοντας δήλωσε: "Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός προπονητής, και έχει ήδη αποδείξει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι σίγουρος πως με 2-3 καλές προσθήκες, η επόμενη σεζόν θα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες για την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ