ΤΡΙΚΑΛΑ

Πλεξίδας: "Δεν έχει καμία τύχη"

Πλεξίδας: "Δεν έχει καμία τύχη"
INTIME SPORTS

Για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ, για την πορεία της ομάδας του, αλλά και το θέμα με τον τερματοφύλακα Πουρή, μίλησε ο Βαγγέλης Πλεξίδας, ο οποίος θεωρεί πως ο Γιάννης Κομπότης έχει χάσει την συγκεκριμένη υπόθεση

Χαμένη θεωρεί την υπόθεση για τον Γιάννη Κομπότη, ο Βαγγέλης Πλεξίδας. Ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων μίλησε στον "Athletic Radio 104,2", για την υπόθεση περί δωροδοκίας από πλευράς Λεβαδειακού, για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ, αλλά και την πορεία της ομάδας του.

Παράλληλα, επέσήμανε πως ο ΟΦΗ βρίσκεται καταλάθος στην Football League, ενώ αναφέρθηκε και στην μη παρουσία του στην απολογία για το θέμα με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Πλεξίδας στο "Athletic Radio 104,2":

Για το παιχνίδι της Κυριακής: " Όταν μια ομάδα αγωνίζεται στην καλύτερη και πιο "καυτή" έδρα της Β’ Εθνικής, τότε είναι ένα παιχνίδι για άντρες. Έχω ξαναζήσει την ατμόσφαιρα και ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έπρεπε να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που κατά λάθος βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε δύσκολο έργο".

Για τον ΟΦΗ: " Ο ΟΦΗ είναι ομάδα που έχει την μεγαλύτερη δυναμική σε αυτήν την κατηγορία. Είναι μια ομάδα που έπρεπε να βγει απευθείας και όχι να μπλέξει στα πλέι – οφ. Δεν έπρεπε να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία και τουλάχιστον να είναι στην πρώτη ή στην δεύτερη θέση".

Για τον στόχο των Τρικάλων: " Στόχος των Τρικάλων είναι η είσοδος στα πλέι – οφ. Όμως, είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα και αυτήν την στιγμή μπήκαμε στην εξάδα και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί. Αν προκύψει ο στόχος της ανόδου, τότε όλα καλά. Πιστεύω ότι θα είμαστε στην εξάδα και αν βγει κάτι, βγήκε".

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: " Ενισχύθηκε σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Την άνοδο δεν σου την δίνουν τα ντέρμπι αλλά τα παιχνίδια με μικρές ομάδες".

Για την αποχώρηση του Ιβάν Ρούσεφ: " Ήταν μια μεγάλη αδυναμία του προέδρου. Ο Ρούσεφ ήθελε πάρα πολύ να έρθει στον ΟΦΗ και εμείς δεν του κόψαμε τον δρόμο".

Για την πορεία των Τρικάλων: " Τα Τρίκαλα θα έβρισκαν τον δρόμο τους. Ο Ρούσεφ ήταν μια απώλεια για τα Τρίκαλα όμως η ομάδα δεν εξαρτάται από έναν παίκτη".

Για το φετινό πρωτάθλημα: " Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πολύ πιο αξιόλογο και πολύ πιο δύσκολο από αυτό της Σούπερ Λιγκ. Βρισκόμαστε σε δύσκολες συγκυρίες και μπράβο στους προέδρους που μπορούν και ανταπεξέρχονται. Είναι δύσκολοι καιροί και μην το ξεχνάμε".

Για την υπόθεση δωροδοκίας του Πουρή: " Εμένα προσωπικά σαν Πλεξίδας, με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα των Τρικάλων. Δεν το συζητάμε ότι θα έχει πρόβλημα ο Λεβαδειακός στα ποινικά δικαστήρια. Το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στα γήπεδα. Ο Λεβαδειακός έχει κληθεί μέσω του κυρίου Κομπότη. Μάλλον ο ίδιος τα λέει αυτά για να διευκολύνει την ομάδα του. Την έχει χαμένη την υπόθεση ο κύριος Κομπότης. Δεν έχει καμία τύχη".

Για την απουσία του από την εκδίκαση της υπόθεσης: " Πήρα την κλήση την Τετάρτη και ήταν αδύνατον να βρεθώ στην Αθήνα την Πέμπτη. Για αυτό αναβλήθηκε η υπόθεση. Έστω και αν πίεζαν ο κύριος Κομπότης και ο κύριος Γκαγκάτσης ότι δεν υπάρχει θέμα.

Από την στιγμή που έχουν αναλάβει την υπόθεση εισαγγελείς, το θέμα θα φτάσει στο τέλος. Και δεν θα αφήσω και εγώ να μείνει στην μέση η υπόθεση. Γιατί ο συγκεκριμένος έχει πει πολλά για εμένα και δεν θα το αφήσω έτσι".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ