ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Στο... κόλπο για Γκαρθία η Νότιγχαμ Φόρεστ

FILE - In this Thursday, May 31, 2012 file photo, former midfielder Barcelona player and Maccabi Tel Aviv Coach Oscar Garcia poses for photographers in Tel Aviv, Israel. Garcia has quit his job, with the club saying Tuesday it was because of the "current security situation" in Israel. The club said Garcia will be replaced by Pako Ayestaran, another Spaniard. (AP Photo/Ariel Schalit, File)
FILE - In this Thursday, May 31, 2012 file photo, former midfielder Barcelona player and Maccabi Tel Aviv Coach Oscar Garcia poses for photographers in Tel Aviv, Israel. Garcia has quit his job, with the club saying Tuesday it was because of the "current security situation" in Israel. The club said Garcia will be replaced by Pako Ayestaran, another Spaniard. (AP Photo/Ariel Schalit, File) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "France Football", η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει γερά στη μάχη για να συμφωνήσει με τον Ισπανό προπονητή, Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος βρέθηκε δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τα τελευταία 24ωρα.

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε το βράδυ της Τρίτης (2/1) πως δεν υφίσταται θέμα Γκαρθία και μάλιστα ότι δεν διαπραγματεύτηκε με τον Ισπανό προπονητή. Ως εκ τούτου, το ρεπορτάζ από την Ισπανία, το οποίο μιλούσε για συμφωνία των Πειραιωτών με τον 44χρονο κόουτς, δεν επιβεβαιώθηκε από τους "ερυθρόλευκους", αν και δεν ξεκαθαρίζουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Τάκη Λεμονή.

Το France Football βάζει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο κυνήγι του πρώην προπονητή της Σεντ Ετιέν. Θυμίζουμε ότι η αγγλική ομάδα ανήκει όπως φυσικά και ο Ολυμπιακός στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως δυο μήνες μετά την αποχώρησή του από τη Γαλλία, ο Γκαρθία μπορεί να βρει νέο πάγκο. Τονίστηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και το ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo" και πως στην διάρκεια των συζητήσεων ανάμεσα στους ανθρώπους του Βαγγέλη Μαρινάκη με την πλευρά του προπονητή, έπεσε στο τραπέζι η Νότιγχαμ.

Οι Άγγλοι είναι σε αναζήτηση προπονητή και ως εκ τούτου θα ήταν μια καλή προοπτική για τον ίδιο να συνεχίσει στο Νησί. Όλα είναι ανοιχτά πάντως και άπαντες περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Γκαρθία και γενικότερα με το θέμα που άνοιξε τα τελευταία 24ωρα.

AP Photo/Ariel Schalit, File

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ