ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Αποθέωση Μπουχαλάκη για τις γκολάρες του!

Αποθέωση Μπουχαλάκη για τις γκολάρες του!

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε ονειρικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα απέναντι στην Μπρέντφορντ και οι φίλοι της Νότιγχαμ... τρελάθηκαν. Δείτε τι έγραψαν στο twitter.

Μετά την πρώτη συμμετοχή του με τη Νότιγχαμ στον αγώνα με τη Σριούσμπερι για το Λιγκ Καπ, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πήρε φανέλα βασικού και στο πρωτάθλημα, στο εκτός έδρας ματς με την Μπρέντφορντ.

Και αφού είδε κίτρινη κάρτα στο 28' και τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 38', "όπλισε" λίγο αργότερα βλέποντας την μπάλα να έρχεται προς το μέρος του, στο ύψος της περιοχής.

Ο Έλληνας μέσος έπιασε με το δεξί πόδι- με τη μία- ένα δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου κίπερ που το... έφαγε όρθιος. Το γκολ σημειώθηκε στο 41', με τη Φόρεστ να σκοράρει και στο 43', πηγαίνοντας με το προβάδισμα (1-2) στο ημίχρονο!

Και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47'), ο Ανδρέας έκανε και πάλι το θαύμα του! Με άπιαστο πλασέ λίγο έξω από την περιοχή, αυτή τη φορά με το αριστερό του πόδι, σημείωσε το 1-3 (σ.σ. η Νότιγχαμ επικράτησε με 4-3)

Ενθουσιασμένοι οι φίλοι της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους για τις γκολάρες του Μπουχαλάκη! Μέχρι και... Ινιέστα τον αποκάλεσαν, ενώ χαρακτηριστικό είναι το tweet που αναφέρει: "Πού είναι όλοι αυτοί οι οπαδοί της Φόρεστ που γκρίνιαζαν όταν δοκιμαζόταν ο Μπουχαλάκης;"

TWEETS META TO ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ

TWEETS META TO ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ
TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ