ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Το απόλυτο η Νότιγχαμ με δύο γκολάρες του Μπουχαλάκη

Το απόλυτο η Νότιγχαμ με δύο γκολάρες του Μπουχαλάκη

Η Νότιγχαμ έκανε το "δύο στα δύο" στο πρωτάθλημα περνώντας με 4-3 από την έδρα της Μπρέντφορντ. Εκπληκτικός Μπουχαλάκης με δύο υπέροχα τέρματα.

Με τη λήξη της αναμέτρησης της Νότιγχαμ στην έδρα της Μπρέντφορντ, η κάμερα εστίασε στον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Και όχι άδικα! Ο Έλληνας μέσος στο ντεμπούτο του στην Championship ( σ.σ. είχε παίξει και στο Λιγκ Καπ την περασμένη Τρίτη) ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη των φιλοξενούμενων με 4-3.

Ισοφάρισε (1-1) στο 41' με γκολάρα και διεύρυνε το προβάδισμα (1-3) στο 43', επίσης με γκολάρα! Η αποθέωση στο twitter για τις δύο βολίδες του και την εμφάνισή του, ήταν το φυσικό... διαδικτυακό επακόλουθο για όσα έκανε.

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το προβάδισμα στο 38' με τον Έγκαν, ενώ ανάμεσα στα γκολ του Μπουχαλάκη είχε σκοράρει ο Μέρφι (43') για το 1-2 της Νότιγχαμ. Η Μπρέντφορντ μπήκε ξανά στο ματς στο 79' (2-3) με τον Μπιέλαντ, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν με τον Ντάουελ στο 83' (2-4). Το τελικό 3-4 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Μοπέ.

Όσον αφορά τον Απόστολο Βέλλιο, έμεινε εκτός αποστολής.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε λοιπόν το "δύο στα δύο" στο πρωτάθλημα, ενώ μετράει και μία πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ. Εξαιρετικό ξεκίνημα στη νέα της εποχή, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού στο τιμόνι της.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ