ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βοσνιάδης: "Νέα αρχή με τον Λεβαδειακό"

Βοσνιάδης: "Νέα αρχή με τον Λεβαδειακό"
Βοσνιάδης INTIME SPORTS

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δηλώνει ότι ο Απόλλωνας θα πάρει τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Αλέκος Βοσνιάδης, αναφορικά με τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα: " Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα έως τώρα αλλά έπρεπε να είχαμε καλύτερη παρουσία. Θέλουμε να κάνουμε νέο ξεκίνημα την Κυριακή και να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας".

Για την αναμέτρηση με το Λεβαδειακό: " Αυτές είναι ομάδες που τα τελευταία χρόνια είναι παραδοσιακά στην πρώτη κατηγορία και έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν αυτά τα παιχνίδια. Εμείς είμαστε νέα ομάδα, χωρίς εμπειρία στην κατηγορία. Πρέπει να διαχειριζόμαστε λίγο καλύτερα τα δύσκολα αποτελέσματα και πιστεύω ότι στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό θα πάρουμε τη νίκη. Είναι καλή ομάδα, έχει εμπειρία και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε, και με τη στήριξη του κόσμου να πάρουμε τη νίκη".

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: " Η ομάδα που θέλει περισσότερο το παιχνίδι θα είναι και αυτή που θα κερδίσει. Είμαστε σε φάση που εμείς πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε νίκη. Η μαχητικότητα και η αποφασιστικότητα μας θα είναι οι βάσεις για τη νίκη. Οι παίκτες πρέπει να μάθουν να ζουν και με τα καλά και με τα κακά αποτελέσματα.

Να είμαστε ψύχραιμοι και πιστεύω ότι συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι και με αποφασιστικότητα θα πετύχουμε το στόχο. Με τις νίκες ηρεμούν οι πάντες. Ξεκινήσαμε καλά με τον Άρη, στη συνέχεια πέσαμε αλλά κάπου εδώ πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ