ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τεννές: "Μόλις δεχτούμε γκολ, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά"

Τεννές: "Μόλις δεχτούμε γκολ, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά"
INTIME SPORTS

Για την αδυναμία της ομάδας του να συνέλθει κάθε φορά που δέχεται γκολ, το άγχος που δημιουργεί μικροπαρεξηγήσεις και την ομάδα του που δεν πείθει, μίλησε ο Μπάμπης Τεννές μετά την ήττα στην έδρα του Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα:

"Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο, χωρίς πολλές φάσεις. Εμείς είχαμε την ατυχία να πάμε στο ημίχρονο με ένα πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρηθήκαμε αλλά από πληροφορίες που έχω υπάρχει πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις αλλαγές, δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι. Άλλο ένα εκτός έδρας ματς με αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς. Όσο αυτό συνεχίζεται, η θέση μας θα είναι και πιο δύσκολη. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Να δουλέψουμε και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, μια ομάδα που δεν πείθει. Το χειρότερο είναι ότι αυτή η ομάδα μόλις δεχτεί γκολ σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Δεν υπάρχει άσχημο κλίμα στην ομάδα. Το άγχος μπορεί να δημιουργήσει μικροπαρεξηγήσεις. Το υλικό δεν μπορεί να αλλάξει. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ με πρώτο εμένα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ