ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Συμφώνησε για τα εισιτήρια ο Απόλλωνας

Συμφώνησε για τα εισιτήρια ο Απόλλωνας
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης συμφώνησε να διαθέσει 1.500 εισιτήρια στον Άρη για τις ανάγκες των φιλάθλων του στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Διαβάστε τι αποφασίστηκε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (12/8) η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με αντίπαλο τον Άρη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης η ΠΑΕ Άρης ζήτησε να της διατεθούν 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης να συμφωνεί να διατεθούν έως 1.500 εισιτήρια.

Η αστυνομική αρχή, δια του εκπροσώπου της διαμήνυσε ότι δεν επιτρέπει να πραγματοποιηθεί οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας και γι' αυτό θα καταθέσει αρμοδίως σχετική εισήγηση προς το Υπουργείο Αθλητισμού για την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Επιπρόσθετα, η αστυνομική αρχή ανέφερε ότι σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η εισήγηση από το Υπουργείο Αθλητισμού και τελικά δοθούν εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα, οι φίλαθλοί της που θα προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο, θα καταλάβουν τις θύρες 6-7 του γηπέδου της Ριζούπολης.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ