ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σάντσεζ: "Ήρθα για να κρατήσω τον Απόλλωνα στην κατηγορία"

Σάντσεζ: "Ήρθα για να κρατήσω τον Απόλλωνα στην κατηγορία"

Ο Λόρι Σάντσεζ δηλώνει ότι στόχος του είναι να κρατήσει τον Απόλλωνα στην κατηγορία και να τον ανεβάσει επίπεδο.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Λόρι Σάντσεζ μίλησε στην κάμερα της NOVA για την παρουσία του στην ομάδα και τους στόχους του.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για το ποιοι είναι οι άμεσοι στόχοι του: " Πρέπει να μάθω την ομάδα και να καταλάβω αν οι ποδοσφαιριστές είναι αρκετά καλοί για τον Απόλλωνα. Στη συνέχεια πρέπει να κερδίσουμε αγώνες, στο ποδόσφαιρο πρέπει να κερδίζεις για να μείνεις στην κατηγορία και τη δουλειά που κάνεις. Η ομάδα έχει ήδη αλλάξει δύο προπονητές, οπότε πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια.

Είδα τον αγώνα με τον Πλατανιά και έβγαλα τα συμπεράσματά του. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε το συντομότερο δυνατόν έτσι ώστε αργότερα να αλλάξουμε τη νοοτροπία της ομάδας".

Για το ποιο είδος ποδοσφαίρου του αρέσει: " Προτιμώ το ποδόσφαιρο που κερδίζει. Η νίκη είναι το παν στο ποδόσφαιρο".

Για το αν προτιμά να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές: " Οι παίκτες πρέπει να είναι αρκετά καλοί για να παίζουν στον Απόλλωνα. Από τη στιγμή που είναι καλοί, δεν με ενδιαφέρει αν είναι μικροί ή μεγάλοι στην ηλικία".

Για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας: " Είμαι ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, που προσφάτως μετακομίσαμε. Ακόμα προσπαθούμε να μάθουμε να το μέρος και να προσαρμοστούμε, ελπίζουμε να τις εκμεταλλευτούμε.

Ήρθα για να κρατήσω τον Απόλλωνα στην κατηγορία. Από τη στιγμή που θα το καταφέρω αυτό, όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ