ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σάντσες: "Ήρθα για να τους κάνω καλύτερη ομάδα"

Σάντσες: "Ήρθα για να τους κάνω καλύτερη ομάδα"

Ο Λόρι Σάντσες έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή του Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League ενώ τόνισε πως πάντα είναι πρόκληση για αυτόν όταν αναλαμβάνει μία νέα ομάδα (video).

Την πρώτη γνωριμία του με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης είχε τη Δευτέρα (18/11) ο νέος τεχνικός της ομάδας, Λόρι Σάντσες, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης "Γεώργιος Καμάρας" όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

"Παρακολούθησα τους παίκτες στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Νέων. Μίλησα με τον πρόεδρο κ.Βελλή, πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να έχει καλύτερη πορεία και για αυτό ήρθα, να τους κάνω καλύτερη ομάδα από αυτή που είναι τη συγκεκριμένη στιγμή", τόνισε αρχικά ο νέος τεχνικός της "ελαφράς ταξιαρχίας", ο οποίος στο ερώτημα αν αποτελεί πρόκληση για αυτόν να αναλάβει τον Απόλλωνα, είπε:

"Πάντα είναι πρόκληση όταν πηγαίνεις σε μία νέα ομάδα, αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις των προπονητών. Νέες συνθήκες, ανυπομονώ για αυτή την πρόκληση.

Η προσδοκία μας είναι να μείνει ο Απόλλωνας στη Super League, αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος και στη συνέχεια να καθιερωθούμε στην κατηγορία".

Αναφερόμενος δε στο επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ όπου θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο, ξεκαθάρισε πως δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ομάδα.

"Δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στην πρώτη εβδομάδα, χρειάζεται περισσότερο χρόνο ένας προπονητής για να κάνει αλλαγές.

Ωστόσο είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας του Σαββάτου, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ