ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σάντσες: "Αυτές οι αποστολές μου πάνε"

Σάντσες: "Αυτές οι αποστολές μου πάνε"
INTIME SPORTS

Ο Λόρι Σάντσες αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να αναλάβει τον Απόλλωνα Σμύρνη, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην νοοτροπία που πρέπει να προσαρμοστούν οι παίκτες του. Διαβάστε τι είπε.

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρθηκε στην συνδρομητική τηλεόραση ο Λόρι Σάντσες.

Παράλληλα ο τεχνικός της "ελαφράς ταξιαρχίας" αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην νοοτροπία που πρέπει να προσαρμοστούν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λόρι Σάντσες στη NOVA:

Για το ποιοι ήταν οι λόγοι που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα: " Σίγουρα η ομάδα έχει σοβαρά προβλήματα και γι' αυτό το λόγο ήρθα. Τέτοιου είδους αποστολές μου πάνε. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι σίγουρα δύσκολο. Εμείς ευελπιστούμε ότι θα αποδώσουμε καλά και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Για το τι χρειάζεται να αλλάξει άμεσα στην ομάδα: " Το βασικό είναι ότι πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες να εμπεδώσουν οι παίκτες τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα γιατί παίζουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αλλά το βασικό μας ζήτημα είναι να εναρμονιστούν οι παίκτες με τη δική μας νοοτροπία".

Για το ποια είναι τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού: " Κυκλοφορούν πολύ καλά την μπάλα, ξεκινούν από πίσω την ανάπτυξή τους. Είναι πολύ καλός ο Καρέλης που μπήκε και σκόραρε δύο γκολ".

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: " Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή και να μην έχει την μπάλα στα πόδια".

Για το αν πιστεύει ότι θα αλλάξουν σύντομα τα πράγματα: " Έχω αναφέρει ότι ένα από τα βασικά ζητήματα έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση. Πρέπει να βελτιωθεί και από πλευράς τεχνικής κατάρτισης και από πλευράς τακτικής παιδείας και εμείς θέλουμε να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα σε αυτά τα στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ