ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αποστολή χωρίς τους τραυματίες και τον Έγκον

Αποστολή χωρίς τους τραυματίες και τον Έγκον
INTIME SPORTS

Ο Λόρι Σάντσες μετά την προπόνηση της Παρασκευής ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, από το οποίο θα απουσιάζουν οι Γκουέλα, Τσεμπερίδης και Έγκον.

Χωρίς τους τραυματίες Αλέξανδρο Τσεμπερίδη και Φρανκ Γουέλα, ο οποίος είχε ούτως ή άλλως δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του, θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό ο Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής ο Λόρι Σάντσες ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ενρίκε Έγκον, κάτι που μάλλον δεν είναι τυχαίο.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Γουμάγια, Τζόρβα, Χατζηζήση, Δεληζήση, Κανακούδη, Παντελιάδη, Διαμάντη, Αργυρόπουλο, Παπαζαχαρία, Βέρτζο, Κόρμπο, Αλβάρεζ, Μίνγκα, Καμαρά, Πετρόπουλο, Τσιλιγκίρη, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Τσοκάνη και Μπλάζεκ.

Να σημειωθεί πως το πρωί του Σαββάτου οι παίκτες της "ελαφράς ταξιαρχίας" θα συγκεντρωθούν στην Παιανία για ένα χαλάρωμα και για να ακούσουν τις τελευταίες οδηγίες από τον προπονητή τους, ο οποίος έχει ζητήσει να γίνεται αυτό πριν από τον κάθε αγώνα της ομάδας του.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ