ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παραιτήθηκε ο Τεννές από τον Απόλλωνα

Παραιτήθηκε ο Τεννές από τον Απόλλωνα
Τεννές INTIME SPORTS

Χαμός στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δηλώσεις του τέως ιδιοκτήτη της ομάδας, Σταμάτη Βελλή, προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις της ΠΑΕ, με τον Μπάμπη Τεννέ να παραιτείται από την τεχνική ηγεσία.

Η ραδιοφωνική τοποθέτηση του πρώην ιδιοκτήτη του Απόλλωνα, Σταμάτη Βελλή, έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα. Ο τέως μεγαλομέτοχος της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" άφησε αιχμές σε βάρος του προπονητή Μπάμπη Τεννέ σχετικά με το κοουτσάρισμά του στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εξέλιξη που οδήγησε τον έμπειρο τεχνικό σε παραίτηση.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε ένα διάστημα κατά το οποίο η "Ελαφρά Ταξιαρχία" τα καταφέρνει περίφημα στο πρωτάθλημα της Football League και έχει την ευκαιρία στην 13η αγωνιστική της Football League να βρεθεί μόνη πρώτη.

Κατά τον Σταμάτη Βελλή, ο Τεννές απέναντι στον Ολυμπιακό έκανε αλλαγή τους παίκτες που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν οι καλύτεροι της ομάδας του. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, έθιξε τον έμπειρο τεχνικό, που ξεκαθάρισε στη διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Μένει να φανεί εάν η διοίκηση μπορέσει να τον μεταπείσει.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ