ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η φιέστα του Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο

Η φιέστα του Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία και το πανηγύρισε με τη ψυχή της στην Ριζούπολη. Δείτε φωτογραφίες και video!

Μέσα σε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ο Απόλλων Σμύρνης πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League 2012-13, στο γήπεδο της Ριζούπολης "Γεώργιος Καμάρας" και την επιστροφή του στην Super League μετά από 13 χρόνια!

Αρχικά, οι Πρωταθλητές αντιμετώπισαν σε φιλική αναμέτρηση (60λεπτη) την ομάδα Νέων και επιβλήθηκαν με 2-0, ενώ στην συνέχεια άρχισε η γιορτή για τον τίτλο της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης, η ομάδα Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης και ο προπονητής της, Δημήτρης Ρούσσος, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Σταμάτη Βελλή και τον προπονητή της ομάδας, Αλέκο Βοσνιάδη.

Μετά την ολοκλήρωση του φιλικού, προβλήθηκε 9λεπτο βίντεο στο μάτριξ του γηπέδου, με φάσεις από τους φετινούς αγώνες του Απόλλωνα και την εκπληκτική του πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ στην συνέχεια άρχισαν οι βραβεύσεις στους συντελεστές της επιτυχίας, με την ομάδα Νέων του συλλόγου να έχει σχηματίσει διάδρομο στα πρότυπα του Champions League προς τα επίσημα και να χειροκροτεί τους πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας.

Αρχικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Κώστας Δέδες, απένειμε τιμητική πλακέτα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Σταμάτη Βελλή και βιβλία με την ιστορία του συλλόγου στον τεχνικό της ομάδας, Αλέκο Βοσνιάδη και τον τεχνικό διευθυντή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Παύλο Μυροφορίδη.

Η φιέστα του Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο
INTIME SPORTS
Η φιέστα του Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο
INTIME SPORTS

Στην συνέχεια, ο Σύνδεσμος Σωματείο Φίλων & Φιλάθλων του Απόλλωνα Σμύρνης, «Αναγέννηση», απένειμε τιμητικές πλακέτες στην ΠΑΕ, συγκεκριμένα στον μεγαλομέτοχο, κ. Σταμάτη Βελλή, τον τεχνικό διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη και στον τεχνικό, Αλέκο Βοσνιάδη.

Ακολούθησαν οι τιμητικές πλακέτες από τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Σταμάτη Βελλή, στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Αγγελετόπουλο, στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Νίκο Καρούλια και στον προπονητή, Αλέκο Βοσνιάδη.

Στην συνέχεια, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης μέσω του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, Νικου Καρούλια, βράβευσε τον φορ της ομάδας μας, Μιχάλη Μανιά, για τα 18 γκολ που σημείωσε και την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ της κατηγορίας για την σεζόν 2012-13.

Η φιέστα του Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο
INTIME SPORTS
Η φιέστα του Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο
INTIME SPORTS
Η φιέστα του Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο
INTIME SPORTS

Μετά τις βραβεύσεις ήταν η σειρά του τεχνικού επιτελείου και όλων των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα ν’ ανέβουν στα επίσημα για να παραλάβουν τα μετάλλια τους, από τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, υπό τους ήχους του «We will rock you».

Οι τελευταίοι που ανέβηκαν να παραλάβουν τα μετάλλια τους ήταν οι τρεις αρχηγοί της ομάδας μας, οι Δημήτρης Καραδέμητρος, Δημήτρης Διαμάντης και Δημήτρης Κωνσταντίνου. Μόλις ο πρώτος αρχηγός, Δημήτρης Καραδέμητρος, σήκωσε το τρόπαιο του Πρωταθλητή, ο ουρανός της Ριζούπολης φωτίστηκε από τα βεγγαλικά, με τους οπαδούς να τραγουδούν για την μεγάλη επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφαία κατηγορία μετά από 13 χρόνια!

Πηγή: fcapollon.gr

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ