ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η αποστολή για το ματς με τον Άρη

Η αποστολή για το ματς με τον Άρη
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Κανακούδη, Ζουέλα, Μπάρκογλου και Αργυρόπουλο, θα παραταχθεί ο Απόλλωνας Σμύρνης κόντρα στον Άρη. Δείτε την αποστολή και τι δήλωσε για την πρεμιέρα ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Με μια προπόνηση το Σάββατο (17/8) στο γήπεδο της Ριζούπολης ολοκλήρωσε ο Απόλλωνας Σμύρνης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Άρη.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Πρόκειται για τους: Άλβαρεζ, Μπλάζεκ, Βέρτζο, Γουμάγια, Διαμάντη, Δεληζήση, Καμαρά, Κόρμπο, Μίνγκα, Δημογιάννη, Παντελιάδη, Πετρόπουλο, Τζόρβα, Τσιλιγκίρη, Τσεμπερίδη, Τσοκάνη, Φαρινόλα, Γκουέλα και Χατζηζήση.

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Κανακούδης, Ζουέλα, Μπάρκογλου ενώ τιμωρημένος είναι ο Αργυρόπουλος και έμειναν εκτός αποστολής.

Στο μεταξύ, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

" Η έναρξη του πρωταθλήματος μας βρίσκει γηπεδούχους κι αυτό που θέλουμε είναι να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι ενισχυμένος συγκριτικά με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να νικήσουμε με όποια μορφή και αν παρουσιαστούμε καθώς τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν προβλήματα. Έχουμε το υλικό που χρειαζόμαστε και με το πάθος που θα δείξουν τα παιδιά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ