ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Φιλικό με την Εθνική Κωφών ο Απόλλων

Φιλικό με την Εθνική Κωφών ο Απόλλων
INTIME SPORTS

Την Εθνική ομάδα Κωφών Ανδρών θα αντιμετωπίσει ο Απόλλων Σμύρνης σε 60λεπτη φιλική αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Ελατοχώρι (21/07, 18:30).

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε δεκτό το αίτημα της Εθνικής Κωφών Ανδρών που προετοιμάζεται στο Ελατοχώρι για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων την Κυριακή (21/07). Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30 και η διάρκεια κάθε ημιχρόνου θα είναι τριάντα λεπτά.

Η Εθνική ομάδα Κωφών Ανδρών προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στους 22ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών (Deaflympics) που θα διεξαχθούν από 26 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2013 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Όσον αφορά την πορεία της προετοιμασίας του Απόλλωνα ενόψει της πρεμιέρας του στη Super League, ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ''ελαφράς ταξιαρχίας'':

«Είμαστε μια νέα ομάδα. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο τακτικό κομμάτι και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ο χρόνος καθημερινά είναι σύμμαχός μας. Ο στόχος είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά είναι καλά. Συνεχίζουμε χωρίς ενθουσιασμούς».

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ