ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Φιλική νίκη του Απόλλωνα επί της Εθνικής Κωφών

Φιλική νίκη του Απόλλωνα επί της Εθνικής Κωφών

Φιλική νίκη με 6-1 πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής (21/7) ο Απόλλωνας Σμύρνης επί της Εθνικής Κωφών. Ντεμπούτο για Τζόρβα και Ζουέλα με την "ελαφρά ταξιαρχία".

Φιλική νίκη με 6-1 πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής (21/7) ο Απόλλωνας Σμύρνης επί της Εθνικής Κωφών, στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Στα αξιοσημείωτα του φιλικού αγώνα είναι το ανεπίσημο ντεμπούτο με την "ελαφρά ταξιαρχία" των Τζόρβα και Ζουέλα, με τον δεύτερο να παίζει σε όλο το ματς.

Τα γκολ για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πέτυχαν οι Φαρινόλα (4'), Μπλάζεκ (9'), Μπάρκογλου (28'), Πετρόπουλος (46'), Μίνγκας (48') και Τσιλιγκίρης (60').

Επίσης ο Απόλλωνας είχε και τρία δοκάρια με τους Μπλάζεκ (25') και Διαμάντη (37', 55'), ενώ για την Εθνική Κωφών είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Μιχαλάρης (8').

Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας (31' Αθανασίου), Αργυρόπουλος (31' Χατζηζήσης), Κανακούδης (31' Διαμάντης), Σιγάλας, Ζουέλα, Τσοκάνης (31' Δημογιάννης), Ντούνης, Φαρινόλα (31' Μίνγκας), Μπέντας, Μπλάζεκ (31' Τσιλιγκίρης), Μπάρκογλου (31' Πετρόπουλος).

Εθνική Κωφών: Ασημώνης (14' λ. τρ. Στογιαννίδης), Νικολαΐδης, Τουαρδής, Μάγγος, Δονάτος, Μιχαλάρης, Μηνάς, Καρκασίνας, Διονυσάτος, Πρίφτης, Μεγκάι.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ