ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επίθεση στην ΕΠΟ από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Επίθεση στην ΕΠΟ από τον Απόλλωνα Σμύρνης
(C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Μια μέρα μετά τα έντονα παράπονα του Απόλλωνα Σμύρνης για την διαιτησία στην Τούμπα η διοίκηση των "κυανόλευκων" επιτέθηκε στην ΕΠΟ με αφορμή την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ρεβάνς.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έστειλε την Παρασκευή στην Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος της Ελληνικής ποδοσφαιρικήςΟμοσπονδίας επιστολή με την οποία διαμαρτύρεται για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνας ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Οι "κυανόλευκοι" με σχετικό τους αίτημα είχαν ζητήσει να αγωνιστούν την Τετάρτη (12/2) αλλά τελικά η ΕΠΟ όρισε το ματς Πέμπτη (13/2) και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον Απόλλων Σμύρνης καθώς η ομάδα του Λόρι Σάντσες λίγες μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό.

Στην επιστολή την οποία υπογράφει ο αντιπρόεδρος του Απόλλων Σμύρνης υπάρχουν κάποιες βαριές εκφράσεις τονίζοντας ότι το αίτημα πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων και μάλιστα από την ΕΠΟ ούτε καν μπήκαν στην διαδικασία να απαντήσουν στους ανθρώπους των "κυανόλευκων".

Επέμβαση για τον Διαμάντη

Από εκεί και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά ο Δημήτρης Διαμάντης θα υποβληθεί σε επέμβαση ανάταξης ζυγωματικού δεξιά το Σάββατο το το πρωί στις 8:00. Ο αμυντικός του Απόλλωνα τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που διεξήχθη την Πέμπτη στην Τούμπα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ