ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επίσημο: Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ζησόπουλος

Επίσημο: Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ζησόπουλος
(C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Ο Γιώργος Ζησόπουλος θα φορά τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, όπως σας είχε προαναγγείλει το Sport24.gr από το πρωί της Παρασκευής (12/1).

Μία από τις τρεις θέσεις στις οποίες έψαχνε ενίσχυση ο Απόλλων Σμύρνης ήταν αυτή του στόπερ. Αφού εξετάστηκαν διάφορες περιπτώσεις, η λύση στην οποία κατέληξε η ομάδα της Ριζούπολης είναι ο Γιώργος Ζησόπουλος, όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr από το πρωί της Παρασκευής (12/1).

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο κι ανακοινώθηκε από την "Ελαφρά Ταξιαρχία", της οποίας θα είναι παίκτης μέχρι τέλος της τρέχουσας σεζόν. Εφέτος με τον Ατρόμητο ο Ζησόπουλος έπαιξε 3 φορές στη Super League και 1 στο Κύπελλο. Ο Ζησόπουλος (γεννημένος στις 23 Μαΐου 1984) έχει παίξει στο παρελθόν σε Άρη, ΠΑΟΚ, Πανθρακικό, Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Ζησόπουλου. Γεννημένος στις 23 Μαΐου 1984 αγωνίζεται ως αμυντικός. Έχει παίξει σε Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, ΠΑΟΚ και Άρη. Στην ομάδα θα αγωνίζεται με τον αριθμό 13".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ