ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Έντονες αντιδράσεις στον Απόλλωνα Σμύρνης

Έντονες αντιδράσεις στον Απόλλωνα Σμύρνης
INTIME SPORTS

Οι φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης και οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη αντέδρασαν άμεσα στο θέμα που δημιουργήθηκε με την αλλαγή του εμβλήματος στη φανέλα του Απόλλωνα.

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και σε στελέχη του Ερασιτέχνη νυν αλλά και πρώην σχετικά με την παραποίηση του εμβλήματος της φανέλας στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί ζητούν την άμεση επανόρθωση και καλούν σε Γενική Συνέλευση ενώ ο παλαίμαχος πρόεδρος του Ερασιτέχνη έκανε λόγο με επιστολή του για παράνομη πράξη.

Χαρακτηριστικά το σωματείο "Αναγέννηση" στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Το Σωματείο μας καταγγέλει δημόσια την βάναυση αλλαγή των συμβόλων της Ελαφράς Ταξιαρχίας που επιχειρήθηκε από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, στο χθεσινό αγώνα κυπέλλου και ζητά την άμεση επανόρθωση με την επιστροφή του σήματος στις φανέλες της ομάδας και να εξηγήσει τι την έκανε να προβεί σε ένα τέτοιο ιστορικό ατόπημα.

Παράλληλα, καλούμε με την διαδικασία της ανοικτής γενικής συνέλευσης τους φίλους και τα μέλη σε συγκέντρωση στην ΛΕΣΧΗ την Παρασκευή 17 Απριλίου και ώρα 20.00

Το ΔΣ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».

Επίσης επιστολή προς τον τυπικά πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Έκτορα Μονεμβεσιώτη έστειλε ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Παπαγεωργίου. Στην οποία αναφέρει:

«Προς τον Πρόεδρο

Της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Κ. Έκτορα Μονεμβασιώτη

9 Απριλίου 2015

Κύριε Πρόεδρε της ΠΑΕ η ενέργεια σας να αντικαταστήσετε το σήμα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με διαφορετική εικόνα θρησκευτικού χαρακτήρα στη φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αποτελεί παράνομο πράξη, κυρίως όμως ασέβεια προς την ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Διαμαρτύρομαι εντόνως και ελπίζω ότι άμεσα θα προβείτε σε δήλωση που θα αποκαθιστά την ιστορία του Συλλόγου.

Κώστας Παπαγεωργίου

Τ. Πρόεδρος Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ».

Επετειακές οι φανέλες, δεν θα τις φορέσει ξανά ο Απόλλων

Από την διοίκηση της ομάδας της τώρα αυτό που έλεγαν είναι πως οι φανέλες αυτές ήταν επετειακές, μόνο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και πως δεν θα τις φορέσουν ξανά οι παίκτες των "κυανόλευκων".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ