ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Έμφαση στην αμυντική τακτική από τον Σάντσες

Έμφαση στην αμυντική τακτική από τον Σάντσες
INTIME SPORTS

Το βάρος την αμυντική λειτουργία έριξε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Λόρι Σάντσες, στην διάρκεια της προπόνηση της Τετάρτης.

Στην τακτική της ομάδας του κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την άμυνα του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εστίασε ο Λόρι Σάντσες στην προπόνηση της Τετάρτης.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και εν συνεχεία υπήρχε και μίνι διπλό (εννέα εναντίον εννέα), αλλά με τους παίκτες μπερδεμένους ως προς τους βασικούς - αναπληρωματικούς, ενώ στο φινάλε το πρόγραμμα περιελάμβανε και βάρη.

Οι παίκτες του Απόλλωνα θα προπονηθούν τόσο την Πέμπτη (28/11) όσο και την Παρασκευή (29/11) στην Παιανία και δεν θα γίνει καμία από τις επόμενες προπονήσεις στην Ριζούπολη προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ο χλοοτάπητας.

Δωρεάν είσοδο για όσους δώσουν αίμα

Στο μεταξύ, κέρδος τη δωρεάν είσοδο τους στις εξέδρες της Ριζούπολης στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα έχουν όσοι φίλοι του Απόλλωνα πάρουν μέρος στην αιμοδοσία που διοργανώνει η «Αναγέννηση» το Σάββατο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Με αυτό το κίνητρο, για το οποίο υπήρξε συνεργασία με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ, θεωρείται βέβαιο πως η συμμετοχή θα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που οι οργανωμένοι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είχαν προχωρήσει στην ανάλογη αξιόλογη κίνηση.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ