ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Έμεινε εκτός ο Πετρόπουλος

Έμεινε εκτός ο Πετρόπουλος
Πετρόπουλος INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Πετρόπουλος αν και αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην εικοσάδα που ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Λόρι Σάντσες δεν θα ταξιδέψει τελικά στο Αγρίνιο.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ο Αντώνης Πετρόπουλος δεν θα βρεθεί στο Αγρίνιο. Ο επιθετικός των "κυανόλευκων" ταλαιπωρείται από ίωση και την τελευταία στιγμή αποκλείστηκε από την αποστολή.

Αυτή την Κυριακή (16/2) η 25η Super BALL έρχεται με σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Σέντρα στις 21:00.

Έτσι παρά το γεγονός ότι αρχικά ο Λόρι Σάντσες είχε ανακοινώσει εικοσάδα για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο η αποστολή θα αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Τζόρβας, Γκόμεζ, Χατζηζήσης, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Άλβαρεζ, Σόντερμπεργκ, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Τσιλιγκίρης, Γκουέλα, Άμπροουζ, Λουσέρο, Κουκ, Μπάρκογλου και Ντάλμπεργκ.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ