ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Χωρίς τους νεοαποκτηθέντες η Καλλονή

Χωρίς τους νεοαποκτηθέντες η Καλλονή

Για την Αθήνα ταξιδεύει το μεσημέρι της Παρασκευής η Καλλονή, που το Σάββατο αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Αναμενόμενη η αποστολή, χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Χουάνλου και Αγρίτη.

Η αποστολή αποτελείται από 19 παίκτεςτους: Σιδεράκη, Χογκ, Χωριανόπουλο, Αναστασιάδη, Μποντάνι, Λεάντρο Πίντο, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Γ. Γκαρσία, Μανούσο, Καζάκη, Φαρία, Γκάσιτς, Γάλλα, Λαμπρόπουλο, Σιλιγαρδάκη, Βλαστέλλη, Γιουκαρή και Μπορού.

Οι παίκτες αυτοί θα προπονηθούν το πρωί της Παρασκευής στον «νταρλά» και μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για Αθήνα.

Ο Κριπιντίρης και ο Περόνε συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα. Ειδικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν και οι νεοαποκτηθέντες Χουάνλου και Αγρίτης. Υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες όλοι να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης από την προσεχή Δευτέρα και να είναι στη διάθεση του προπονητή τους αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

" Αντιμετωπίζουμε το Σάββατο μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και πρέπει να έχουμε σωστά ανακλαστικά για να τα καταφέρουμε", δήλωσε μετά την προπόνηση χθες το απόγευμα ο Γιάννης Μαντζουράκης. Και πρόσθεσε:

" Ο ΠΑΣ διαθέτει την πιο ομοιογενή ομάδα ίσως του πρωταθλήματος. Οι δέκα από τους ένδεκα βασικούς αγωνίζονται μαζί από πέρυσι. Θέλει προσοχή και διαρκή προσπάθεια σε όλο το ματς".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ