ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Χωρίς Γιορέντε στο Περιστέρι

Χωρίς Γιορέντε στο Περιστέρι
INTIME SPORTS

Χωρίς τον τιμωρημένο Ραούλ Γιορέντε ταξιδεύει για την Αθήνα η Καλλονή, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο Περιστέρι, τον Ατρόμητο.

Η Καλλονή ετοιμάζεται για μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον τεχνικό των "σαρδελών", Γιάννη Ματζουράκη, να μην υπολογίζει τον Ραούλ Γιορέντε που είναι τιμωρημένος.

Μέτα την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης ο Γιάννης Ματζουράκης κατέληξε στην αποστολή που θα μεταβεί το Σάββατο στην Αθήνα και η οποία αποτελείται από τους: Χογκ, Αναστασιάδη, Χωριανόπουλο, Κεΐτά, Καμαρά, Μίνγκα, Μπαρέρα, Ναβάρο, Πιπίνη, Αντέτζο, Καλτσά, Χουάνμα, Μανούσο, Τσαμπούρη, Βλαστέλλη, Αγρίτη, Κριπιντίρη, Αλέξιτς, Γιώργου

Δευτέρα υπογραφές με Μαρσέλο

Εν τω μεταξύ με την Καλλονή προπονείται ένας παλιός γνώριμος, ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο, που φορούσε τα τρία προηγούμενα χρόνια τη φανέλα των "σαρδελών".

Η επιστροφή του 35άχρονου επιτελικού χαφ αποτελεί εισήγηση του Γιάννη Ματζουράκη, και οι υπογραφές του συμβολαίου αναμένονται να "πέσουν" τη Δευτέρα, άγνωστη είναι μέχρι στιγμής η διάρκεια αυτού.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ