ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Χωρίς έξι στο Αγρίνιο η Καλλονή

Χωρίς έξι στο Αγρίνιο η Καλλονή
Χουάνμα INTIME SPORTS

Η Καλλονή ταξιδεύει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό χωρίς να υπολογίζονται έξι ποδοσφαιριστές. Ποιους πήρε μαζί του ο προπονητής Βαγγέλης Βλάχος για την αναμέτρηση του Σαββάτου (18/4, 15.00).

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ολοκλήρωσαν το πρωί της Παρασκευής (17/4) οι παίκτες της Καλλονής, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Η διαδικασία που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές μας ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με τελειώματα ενώ ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις (κόρνερ, φάουλ) και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή που αναχωρεί στις 18.15 από το «Οδυσσέας Ελύτης» με πτήση τσάρτερ για την Πρέβεζα και εν συνεχεία οδικώς για το Αγρίνιο.

Απουσίασε από την προπόνηση ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Δαύκος ο οποίος έχει τραυματιστεί στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού χεριού και αναμένεται να εξεταστεί από ειδικό γιατρό για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Δεν προπονήθηκαν οι Στρατής Βαλιός και Μιχάλης Κριπιντίρης λόγω τραυματισμού.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο τερματοφύλακας Άντριου Χογκ και ο Ζόρντι Ρόχας, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ισπανός Χουάνμα καθώς εκτίει ποινή λόγω καρτών. Είναι αξιοσημείωτο ότι στην αποστολή μετέχει μόνο ένας τερματοφύλακας, ο Άλεξιτς.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Άλεξιτς, Στεφάνοβιτς, Κεϊτά, Αντέτζο, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Μπουρούς, Μανούσος, Γιορέντε, Πετρόπουλος, Καλτσάς, Μίνγκας, Αράς, Ναβάρο, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Ξύδας.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ