ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Χαλάρωμα με εκδρομή πριν την επιστροφή στη Λέσβο

Χαλάρωμα με εκδρομή πριν την επιστροφή στη Λέσβο

Το τουριστικό θέρετρο Ντεσενζάνο ντελ Γκάρντα επισκέφτηκαν οι παίκτες της Καλλονής μία ημέρα πριν την αναχώρηση από την Ιταλία. Το απόγευμα της Δευτέρας (29/07) η επιστροφή στη βάση.

Μετά τα τρία δυνατά φιλικά μέσα σε τέσσερις ημέρες, ήρθε και η ώρα για την χαλάρωση για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Καλλονής. Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής επισκέφτηκαν το τουριστικό θέρετρο Ντεσενζάνο ντελ Γκάρντα, στην επαρχία της Μπρέσια.

Το απόγευμα διεξήχθη η τελευταία προπόνηση επί ιταλικού εδάφους με τον Γιάννη Ματζουράκη να εκφράζει στους παίκτες του την ικανοποίησή του για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο διάστημα της παραμονής της στον ιταλικό βορρά.

Η αποστολή της ΑΕΛΚ θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Δευτέρας και λίγο μετά τις 8 το απόγευμα αναμένεται η επιστροφή της στην βάση.

Το δελτίο Τύπου της ΑΕΛ Καλλονής αναφέρει:

''Eκδρομή στο πανέμορφο τουριστικό θέρετρο Ντεσενζάνο ντελ Γκάρντα, στην επαρχία της Μπρέσια, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σήμερα το πρωί, τελευταία ημέρα της παραμονής τους στον Ιταλικό βορρά.

To Ντεσενζάνο, μια πόλη που διακρίνεται για το φυσικό κάλλος που της προσδίδει η λίμνη Γκάρντα, μάγεψε τους παίκτες μας που σεργιάνισαν στα γραφικά σοκάκια ανάμεσα σε αναγεννησιακά αρχοντικά, και απόλαυσαν τον καφέ τους σε ένα από τα πολλά λιλιπούτεια ιταλικά café.

Τελευταία προπόνηση στην Ιταλία

Το απόγευμα το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη προπονήθηκε για τελευταία φορά στην Ιταλία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στη σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Γιάννης Ματζουράκης έκανε έναν μίνι απολογισμό στον οποίο δήλωσε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας στο διάστημα της παραμονής της στον Ιταλικό βορρά.

Η προπόνηση περιελάμβανε ένα συνεχόμενο 15λεπτο τρέξιμο και παιχνίδια πέντε εναντίον δύο, και έκλεισε με παιχνίδια μπάλας με τρεις εστίες και τρεις τερματοφύλακες.

H ομάδα μας επιστρέφει αύριο, περίπου στις 13:00, στην Ελλάδα ενώ στο νησί μας φθάνει στις 20:10.''

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ