ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Τέλος ο Μπαρέρα

Τέλος ο Μπαρέρα
Μπαρέρα INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί για την Καλλονή ο Μάρκος Μπαρέρα. Ο Αργεντινός αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Λέσβου και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Περού. Δεν οδεύει θετικά το θέμα του Λεοζίνιο.

Ήταν αναμενόμενο ότι ο Μάρκος Μπαρέρα θα αποχωρούσε από την Καλλονή. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το ''διαζύγιό'' της με τον 30χρονο Λατινοαμερικανό ποδοσφαιριστή.

''Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάρκος Μπαρέρα. Τον ευχαριστεί για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ομάδας και του εύχεται καλή συνέχεια'' επισημαίνεται. Ο Μπαρέρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ του Περού.

Εμπλοκή με Λεοζίνιο;

Ενώ οι διαπραγματεύσεις της Καλλονής με τον Λεοζίνιο για την ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου ήταν σε καλό δρόμο, φαίνεται ότι προκύπτουν εμπόδια. Οι συζητήσεις φέρεται να οδηγούνται σε ''ναυάγιο'' και ως εκ τούτου ο ''Λεό'' μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα το επιθυμεί από τώρα, μια και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ