ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Συνεχίζεται το πρόγραμμα "αποσυμπίεσης"

Συνεχίζεται το πρόγραμμα "αποσυμπίεσης"

Οι προπονήσεις στην Καλλονή θα συνεχιστούν μέχρι τα μέσα Μαίου με σκοπό τη διατήρηση σταθερής φόρμας και την ομαλή μετάβαση στο επόμενο στάδιο που αφορά την περίοδο των διακοπών.

Όπως και στις υπόλοιπες ομάδες της Super League έτσι και στην Καλλονή συνεχίζονται οι προπονήσεις που έχουν σαν σκοπό την "αποσυμπίεση" των ποδοσφαιριστών του συλλόγου από μια δύσκολη και μεγάλη χρονιά. Οι παίκτες της Καλλονής ακολουθούν το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο Μαντζουράκης και οι συνεργάτες του ενώ τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν ήδη πει αντίο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου της Μυτιλήνης αναφέρει:

"Σε περίοδο «αποσυμπίεσης» μετά από μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες οι παίκτες της Καλλονής, υπό τις σχετικές οδηγίες των τεχνικών της ομάδας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο προπονητής μας Γιάννης Ματζουράκης και το επιτελείο του, μέχρι και τα μέσα Μαΐου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα εκτελούν ασκήσεις συντήρησης με σκοπό τη διατήρηση σταθερής φόρμας αλλά και την ομαλή μετάβαση στο επόμενο στάδιο που αφορά στην περίοδο των διακοπών και την μετέπειτα επιστροφή για την θερινή προετοιμασία.

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι δύο Βραζιλιάνοι Λεοζίνιο και Μαρσέλο οι οποίοι επέστρεψαν στη Βραζιλία καθώς και οι Σπύρος Φουρλάνος και Γιακούμπ Ποντάνι οι οποίοι καθότι δανεικοί εντάχθηκαν ξανά στα ρόστερ της Βελγικής Μπριζ και της Τσεχικής Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ