ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ανακοινώθηκε ο Ζακουάνι

Ανακοινώθηκε ο Ζακουάνι

Μετά τους Κεϊτά και Φουρλάνο, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός Γκαμπριέλ Ζακουάνι είναι η τρίτη μεταγραφή της ΑΕΛ Καλλονής.

Μια ακόμη μεταγραφή την τρίτη για την χειμερινή περίοδο ανακοίνωσε την Πέμπτη (2/1) η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής.

Η ομάδα της Λέσβου ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή από το Κονγκό, Γκαμπριέλ Ζακουάνι ο οποίος ανήκει στην Πιτέρμπορο.

Ο 27χρονος παίκτης αγωνίζεται στη θέση του στόπερ, όμως μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια και τη θέση του δεξιού μπακ.

Αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της ΑΕΛΚ, Γιάννη Μαντζουράκη, ο οποίος τον έχει παρακολουθήσει σε αρκετούς αγώνες και έχει συγκεκριμένη άποψη για την αξία και τις ικανότητές του.

Ο Ζακουάνι έχει μεγαλώσει στην Αγγλία και ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 από τη Λέιτον Όριεντ, το 2006 η Φούλαμ δαπάνησε 1,6 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει, όμως δεν έπαιξε ποτέ και δόθηκε δανεικός σε Στόουκ Σίτι και Πιτέρμπορο.

Το 2008 η Πιτέρμπορο τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή. Φέτος ο Ζακουάνι έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια (14 ως βασικός) και είναι στην λίστα υπό παραχώρηση παικτών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για έξι μήνες με τον διεθνή Κονγκολέζο ποδοσφαιριστή Γκαμπριέλ Αμπντάλα Ζακουανί (Gabriel Abdala Zakuani).

Καλωσορίζουμε τον Γκαμπριέλ Ζακουανί στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ