ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Στην Καλλονή ο Αμπντούλ Ραζάκ

Στην Καλλονή ο Αμπντούλ Ραζάκ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Καλλονής είναι ο 24άχρονος Γκανέζος μέσος, Αμπντούλ Ραζάκ, ο οποίος δοκιμαζόταν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας από τον Γιάννη Ματζουράκη.

Κάτοικος Μυτιλήνης είναι ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής, Αμπντούλ Ραζάκ, που δοκιμαζόταν κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας των "σαρδελών" στην Ιταλία, από τον τεχνικό της ΑΕΛ Καλλονής, Γιάννη Ματζουράκη. Είναι 24 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ποιος είναι ο Αμπντούλ Ραζάκ

Γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου του 1990 ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην F.C Assyriska της Γκάνας συμμετέχοντας στα τμήματα υποδομής U12, U14 και U17. Το 2005 σε ηλικία μόλις 15 ετών φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Γκάνας U17. Λίγο αργότερα για την περίοδο 2009-2010 εντάχθηκεστο ρόστερ της ομάδας Α’ Εθνικής Accra Hearts of OAK U20.

Μετακόμισε στην Ελλάδα και μεταγράφηκε στην Άνω Μερά Μυκόνου. Τη σεζόν 2012-2013 ήρθε ο επόμενος σταθμός που ήταν ο Α.Ο Σύρου με τον οποίο ανανέωσε και για την επόμενη περίοδο. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Καλλονής στην Ιταλία δοκιμάστηκε από τονΓιάννη Ματζουράκη εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ