ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Rotation από Ματζουράκη

Rotation από Ματζουράκη
INTIME SPORTS

Με πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί η Καλλονή στην Κατερινή για το ματς με τον Πιερικό, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα της Superleague, η Καλλονή ρίχνεται την Πέμπτη (26/9) στη μάχη του Κυπέλλου, έχοντας να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πιερικό στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Η αναμέτρηση αυτή θα αποτελέσει πάντως μία ευκαιρία σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής να δείξουν την αξία τους, από τη στιγμή που ο Γιάννης Ματζουράκης αποφάσισε να "δώσει ανάσες" σε πολλούς από τους λεγόμενους "βασικούς".

Συγκεκριμένα άφησε εκτός αποστολής επτά ποδοσφαιριστές που συνήθιζε να χρησιμοποιεί στη βασική ενδεκάδα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Superleague: τους Σιδεράκη, Χωριανόπουλο, Ποντάνι, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσο, Καζάκη, ενώ στους απόντες για το ματς πρέπει να προστεθούν ο τιμωρημένος Αναστασιάδης και ο τραυματίας Γκαρσία.

Αναλυτικά, η 18μελή αποστολή της Καλλονής για το ματς με τον Πιερικό: Χογκ, Μάππας, Λεάντρο Πίντο, Γκάσιτς, Κριπιντίρης, Βαλιός, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Φαρία, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλλης, Ντος Σάντος, Κάλφας, Αγρίτης, Χουανλού, Περόνε, Ντάμπος, Λίμα.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ