ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιόβετιτς: "Αν σκοράρω στον τελικό κόντρα στη Φιορεντίνα δεν θα πανηγυρίσω"

Ο Στέβαν Γιόβετιτς
Ο Στέβαν Γιόβετιτς PHOTO CREDITS: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Στέβαν Γιόβετιτς μιλώντας στη La Reppublica για τον τελικό του Conference League δήλωσε πως εάν βρει δίχτυα με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν θα το πανηγυρίσει, ως ένδειξη σεβασμού στην προηγούμενη ομάδα του, τη Φιορεντίνα.

Ο Στέβαν Γιόβετιτς είναι από τους παίκτες του Ολυμπιακού που γνωρίζουν καλά τη Φιορεντίνα, κι αυτό γιατί αγωνίστηκε στην ιταλική ομάδα για μία πενταετία (2008-2013).

Ο Μαυροβούνιος μιλώντας στην εφημερίδα La Repubblica εξέφρασε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του για τους "βιόλα", δηλώνοντας πως αν σκοράρει στον τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου δεν θα το πανηγυρίσει, σεβόμενος την άλλοτε ομάδα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη:

Για το πώς νιώθει που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του: "Όμορφα. Πράγματι, πολύ όμορφα. Ένα ματς όπως αυτό με τη Φιορεντίνα "μου" θα είναι πραγματικά συναρπαστικό".

Για το αν έχει ξεκινήσει ήδη να σκέφτεται το ματς: "Ας πούμε ότι ετοιμάζομαι. Σιγά σιγά βέβαια, αλλά το να το σκέφτεσαι είναι φυσιολογικό και μόνο έτσι θα μπορούσε να είναι".

Για το αν σκοπεύει να δυσαρεστήσει τους οπαδούς της Φιορεντίνα: "Θέλω να είμαι ειλικρινής. Αν έβαζα γκολ δεν θα πανηγύριζα. Είναι μια πόλη που μου έχει δώσει πολλά.

Κι η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που έκανε το ίδιο. Πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια με τη μωβ φανέλα. Κάποιος σαν εμένα δεν τα ξεχνά όλα αυτά.

Παρακολουθώ πάντα τους αγώνες της Φιορεντίνα. Είναι μια δυνατή ομάδα και όταν τη βλέπω να παίζει καλά, είμαι πολύ χαρούμενος.

"Γνωρίζω τη δύναμή τους και τις ικανότητές που θα πρέπει να περιορίσουμε. Οι παίκτες έχουν υπέροχα προσόντα. Ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο είναι πραγματικά καλός, ή μάλλον δυνατός, όπως θα έλεγε κανείς για έναν ποδοσφαιριστή".

Για το ποια είναι τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού: "Τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Καλύτερα να μην πω τίποτα. Ελπίζουμε να τα δείξουμε στο παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ