ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Πρώτη προπόνηση με Βλάχο

Πρώτη προπόνηση με Βλάχο
Βλάχος

Ο Βαγγέλης Βλάχος είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της Καλλονής και έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά.

Η εποχή του Βαγγέλη Βλάχου ξεκίνησε στην Καλλονή με τον έμπειρο τεχνικό να πραγματοποιεί την Παρασκευή την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Μυτιλήνης. Ο Βλάχος είχε στο πλευρό του σε αυτή τη πρώτη προπόνηση τον Θαλή Θεοδωρίδη ενώ την παρουσίαση στους παίκτες της ομάδας της Μυτιλήνης έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Μιχαλάκης. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας παρακολούθησε και όλη την προπόνηση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Βαγγέλη Βλάχου και του Θαλή Θεοδωρίδη πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες της Καλλονής μας στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Το νέο τεχνικό καλωσόρισε και εν συνεχεία παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ΚαλλονήςΝίκος Μιχαλάκης παρουσία του οποίουέγινε αμέσως μετά και η προπόνηση της ομάδας.

Η διαδικασία περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλες και passing game. Εν συνεχεία ακολούθησε παιχνίδι μέτριας έντασης με μπάλες με σκοπό την αερόβια βελτίωση. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στα 2/3 του γηπέδου και τελειώματα".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ