ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Προπόνηση με πολλά προβλήματα

Προπόνηση με πολλά προβλήματα
Προπόνηση

Διαβάστε τα νέα της προπόνησης για την ομάδα της Καλλονής με τον Βαγγέλη Βλάχο να έχει πολλά προβλήματα αλλά να μην ανησυχεί.

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προπόνησης της Καλλονής για την Παρασκευή. Ο Βαγγέλης Βλάχος είδε ξανά τους Αντέτζο, Ρόχας, Αράς, Βαλιό, Τσαμπούρη και Πιπίνη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός έμεινε και ο Άντριου Χογκ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και θα μπει σιγά σιγά τις επόμενες μέρες. Στα καλά νέα το γεγονός πως η Καλλονή δεν έχει αγώνα την 30η αγωνιστική, αφού είχε ματς με την Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με passing game δίνοντας έμφαση σε κοντινές και μακρινές μεταβιβάσεις, ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας ενώ συνεχίστηκε με transition και πιεστικά μικρά τετράγωνα τεσσάρων εναντίον ενός και πέντε εναντίον ενός.

Όπως και χθες έτσι και σήμερα στηνπροπόνηση συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές της Κ20. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος οι Γιαζιτζόγλου, Σοφιάνης, Τζελίδης, Λαμπράκης και Τριανταφύλλου. Το πρόγραμμα τους το οποίο περιελάμβανε βελτίωση τεχνικής και ατομικής τακτικής ακολούθησαν επιπλέον οι Γιώργος Μανούσος και Δημήτρης Μπουρούς".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ