ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Οι σίγουροι απόντες της Καλλονής για το ματς με τον Ολυμπιακό

Οι σίγουροι απόντες της Καλλονής για το ματς με τον Ολυμπιακό
Βλάχος INTIME SPORTS

Χωρίς επιπλέον προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλονής για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τον Βαγγέλη Βλάχο να έχει τέσσερις δεδομένες απουσίες.

Το Σάββατο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Καλλονής για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό και το ευχάριστο για τον Βαγγέλη Βλάχο είναι πως γνωρίζει τι προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει. Συγκεκριμένα ο Γκόμες είναι τιμωρημένος ενώ τραυματίες είναι οι Χογκ, Δαύκος και Κριπιντίρης.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Κυριακής και ο Βαγγέλης Βλάχος ευελπιστεί να μην προκύψουν άλλα προβλήματα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας της Λέσβου ώστε να ανακοινώσει εν συνεχεία και την αποστολή της ομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Πρωινή προπόνηση είχαν σήμερα ανήμερα της Πρωτομαγιάς οιπαίκτες της Καλλονής μας.

Το πρόγραμμα που εκτέλεσαν οι ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης ξεκίνησε με προθέρμανση που περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής ενώ συνεχίστηκε με ασκήσεις τακτικής σε πιεστικά τετράγωνα, ασκήσεις μετάβασης και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό με περιορισμούς θέσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χογκ, Δαύκος και Κριπιντίρης.

Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί νωρίς το πρωί στον ίδιο χώρο για να ακολουθήσει η ανακοίνωση της αποστολής που θα αναχωρήσει για την Αθήνα με σκοπό να αγωνισθεί την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ