ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μιχαλάκης: "Θέλουμε δύο εκτός έδρας ματς"

Μιχαλάκης: "Θέλουμε δύο εκτός έδρας ματς"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Καλλονής Νίκος Μιχαλάκης μίλησε για τον στόχο της ομάδας στην Σούπερλιγκ και το πρόβλημα με το γήπεδο.

Μιλώντας στον "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6" ο πρόεδρος της Καλλονής Νίκος Μιχαλάκης αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας τη νέα σεζόν, που δεν είναι άλλος από την παραμονή και αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στο γήπεδο της ομάδας που δεν θα είναι έτοιμο στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μιχαλάκη:

Για τον στόχο της ΑΕΛΚ στη Σούπερ Λίγκα: " Προετοιμαζόμαστε με έναν διαφορετικό στόχο. Το όνειρο μας είναι να μείνουμε και για αυτό κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν μέσα από τις οικονομικές δυνατότητες που μπορούμε να έχουμε".

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα: " Εμείς ερχόμαστε από μια κατηγορία στην οποία τα έσοδα είναι χαμηλά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ευελπιστούμε στη Σούπερ Λίγκα να είναι περισσότερα. Νομίζω θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στο ζήτημα αυτό.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε την συνεργασία με τη Nova. Γίνονται όλα τα απαραίτητα για να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Και εμείς όμως οι νεοφώτιστοι προσπαθούμε για αυτό. Αν δείτε ότι οι ομάδες που ανέβηκαν είναι ομάδες που είχαν επενδύσει. Θα συνεχίσουμε έτσι. Και θέλουμε τη βοήθεια της ΝΟΝΑ για να ανταποκριθούμε".

Για το γήπεδο: " Υπάρχει ένας υπουργός και ένας περιφερειάρχης που προσπαθούν. Γίνεται μια προσπάθεια να παίξουμε από την πρώτη στιγμή στην έδρα μας. Δεν είναι μόνο δικό μας το πρόβλημα. Θα πρέπει να υπάρξει κατανόηση και από τη Σούπερ Λίγκα. Αν θα χάσουμε, θα χάσουμε έναν αγώνα. Θα θέλαμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος…".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ