ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Με συνταγή Πλατανιά στη Ξάνθη

Με συνταγή Πλατανιά στη Ξάνθη
Καλλονή πανηγυρική Φαβάλι Γκόλιας Γεωργίου Μάρκοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Καλλονή ταξιδεύει στη Ξάνθη με τον Νίκο Καραγεωργίου να προετοιμάζει τις "σαρδέλες" με συνταγή Πλατανιά, αντικαθιστώντας στο αρχικό σχήμα μόνο τους απόντες, Φαβάλι και Σπυρόπουλο.

Με αρκετές απουσίες, αλλά όχι και αρκετά διαμορφωμένο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί η Καλλονή στη Ξάνθη, για την αναμέτρηση με την ομώνυμη τοπική ομάδα, την Κυριακή στις 17:15 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Καλλονής, Νίκος Καραγεωργίου, δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ελλακόπουλο και Φαβάλι, τους τραυματίες Βαλιό, Χιντασέλι, Νομπρέγκα, Σπυρόπουλο και Στρατηλάτη και τον Ραφαήλ Γιουκαρή που ταλαιπωρείται από ίωση.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, αυτό δεν αναμένεται να παρουσιάσει ιδιαίτερη διαφοροποίηση σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πλατανιά, στο οποίο οι "σαρδέλες" πανηγύρισαν τη νίκη με 2-1. Ο Ούκα αναμένεται να βρίσκεται δίπλα στον Ανέστη Αναστασιάδη, στο κέντρο της άμυνας και ο Μίκιτς να ματατεθεί στη δεξιά πτέρυγα, με τον Γκόλια να παραμένει αριστερά.

Μπλάζιτς, Τσαμπούρης και Γεωργίου αναμένεται να είναι η τριάδα στο χώρο του κέντρου, με τους Κάρλσον, Μάρκοβιτς και Μανούσο, αντίστοιχα αυτή της επίθεσης. Δείτε αναλυτικά την αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Καραγεωργίου:

Οι ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην Ξάνθη είναι οι: Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Γιορέντε, Καλτσάς, Χατζηδημητρίου, Μπλάζιτς, Γεωργίου, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Γκαμάγκας.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ