ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μαντζουράκης: "Ευχαριστημένοι από τη δουλειά των παιδιών"

Μαντζουράκης: "Ευχαριστημένοι από τη δουλειά των παιδιών"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην Νάπολι αλλά και την εν γένει παρουσία τους στην προετοιμασία της Καλλονής είναι ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Η Καλλονή ηττήθηκε με 3-1 από την Νάπολι σε φιλικό την Δευτέρα το απόγευμα αλλά η εικόνα των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Μαντζουράκη ήταν ικανοποιητική γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο τεχνικός της Καλλονής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο "Ρουμάνος" αναφέρθηκε τόσο σε αυτή καθ' αυτή την φιλική αναμέτρηση της ομάδας του όσο και στην εν γένει προετοιμασία της Καλλονής στην Ιταλία.

«Η σημερινή ήταν μία από τις ωραιότερες δοκιμασίες απέναντι σε μία ομάδα κολοσσό η οποία φέτος θα διεκδικήσει μαζί με τη Φιορεντίνα καιτη Ρόμα το πρωτάθλημα Ιταλίας. Τα παιδιά κάνανε θαυμάσια δουλειά. Προσπάθησαν απέναντι στην ποιότητα που έχει η ομάδα της Νάπολι.

Μάλιστα στο ημίχρονο λύσαμε ένα πρόβλημα που μας παρουσιάστηκε κάτα κόρον και ήταν οι μεγάλες διαγώνιες μπαλιέςαπό ικανότατους παίκτες και από εκεί και πέρα είχαμε καλές επιθετικές ενέργειες. Όσο πιο δυνατές ομάδες αντιμετωπίζεις σε αυτήν την χρονική περίοδο τόσο μεγαλύτερο είναι το όφελος αφού έτσι καταδεικνύονται πιο γρήγορα τα λάθη της ομάδας μας.

Είναι θετικό πως μέσα σε 24 ώρες τα παιδιά αντεπεξήλθαν σε πολύ καλό ρυθμό σε δύο παιχνίδια με δυνατές ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσειςκαθώς και το χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού της Κύπρου ήταν ένα δυνατό φιλικό.Είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά των παιδιών. Προχωράμε".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ