ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Κάτοικος Καλλονής ο Αργυρίου

Κάτοικος Καλλονής ο Αργυρίου

Ο Ανέστης Αργυρίου είναι η δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΛ Καλλονής, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με τον Πανθρακικό. Δείτε την αποστολή.

Την δεύτερη μεταγραφή της ενόψει του Ιανουαρίου ανακοίνωσε η ΑΕΛ Καλλονής την Τρίτη (17/12) και αυτή είναι του Ανέστη Αργυρίου.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από ενάμιση χρόνο στην Σκωτία. Τη σεζόν 2012-13 ήταν βασικός στην Ρέϊτζερς (20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 6 στο Κύπελλο) η οποία λόγω χρεών αγωνίζονταν στην 4η κατηγορία Σκωτίας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ Καλλονής αναφέρει:

" Ο αμυντικός Ανέστης Αργυρίου αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή της Καλλονής μας για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Υπέγραψε σήμερα, στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μυτιλήνη, συμβόλαιο συνεργασίας ενάμιση έτους με την Καλλονή, παρουσία του γενικού διευθυντή μας Προκόπη Καρτάλη.

Ο Αργυρίου γεννήθηκε πριν 26 χρόνια στην Βέροια (4 Ιανουαρίου 1988). Πρωτόπαιξε στον Αετό Σκυδρας (Δ΄ Εθνική), σαν δανεικός από την Βέροια. Το 2007 μεταγράφηκε στον Πανθρακικό, όπου έκανε για τρία χρόνια πολύ καλή καριέρα (38 συμμετοχές).

Αυτό του εξασφάλισε την μεταγραφή στην ΑΕΚ το 2010. Μετά απο δύο χρόνια όμως, τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ τον ανάγκασαν να λύσει το συμβόλαιο μαζί της.

Στην συνέχεια δοκίμασε την καριέρα του εκτός των ελληνικών συνόρων. Υπέγραψε στην Ρέιντζερς της Σκωτίας στις 12 Αυγούστου 2012. Το συμβόλαιό του λύθηκε ένα χρόνο περίπου μετά (18 Σεπτεμβρίου 2013), αφού έκανε 20 συμμετοχές στην ομάδα της Γλασκώβης.

Στο σημαντικό βιογραφικό του νέου ποδοσφαιριστή της Καλλονής μας περιλαμβάνονται και 7 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας U21".

Η αποστολή για το ματς με τον Πανθρακικό

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Λέσβου για την αναμέτρηση της Τετάρτης (18/12) με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης για την αναμέτρηση έχει τρεις επιστροφές στην αποστολή. Αυτές είναι του Μαρσέλο που εξέτισε την τιμωρία του. Του Λεοζίνιο και του Φαρίας.

Ο Λεοζίνιο έπειτα από τετ α τετ με τον τεχνικό της ομάδας στην προπόνηση της Τρίτης (17/12) συμπεριλήφθη στην αποστολή αλλά έχει χάσει προπονήσεις.

Όσον αφορά τον Φαρίας ξεπέρασε την θλάση που αντιμετώπιζε αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Ματζουράκης είναι οι: Χογκ, Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Βαλλιός, Γάλας, Φαρία, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Ντάμπος, Ντος Σάντος, Μανούσος, Περόνε, Καζάκης, Γιουκαρής και Γκάσιτς.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ