ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Επανήλθαν Βαλιός και Στεφάνοβιτς

Επανήλθαν Βαλιός και Στεφάνοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μαντζουράκης μπορεί να υπολογίζει πλέον στους Βαλιό και Στεφάνοβιτς οι οποίοι προπονούνται πλέον κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δυο πονοκεφάλους λιγότερους έχει να αντιμετωπίσει πλέον ο Γιάννης Μαντζουράκης στην Καλλονή καθώς οι Βαλιός και Στεφάνοβιτς επανήλθαν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και σιγά-σιγά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και στα παιχνίδια της ομάδας της Καλλονής.

Αντίθετα ο Λεοζίνιο συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και παραμένει εκτός μάχης αλλά πλέον μετράει αντίστροφα και αυτός για την επιστροφή του.

Τέλος να σημειώσουμε ότι την πρώτη του προπόνηση με την πρώτη ομάδα έκανε και ο Γιώργος Ξύδας ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την καθιερωμένη προπόνηση τους πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι οι παίκτες της Καλλονής μας στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν χθες στο ματς με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο του γηπέδου.

Κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας έχουν ενταχθεί οι Στρατής Βαλιός και Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς οι οποίοι απουσίαζαν από τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμών. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Λεοζίνιο.

Την πρώτη του προπόνηση έκανε με την ομάδα της Καλλονής ο νεαρόςΓιώργος Ξύδας ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ