ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Έξτρα πρόγραμμα για έξι στην Καλλονή

Έξτρα πρόγραμμα για έξι στην Καλλονή
Μανούσος Κιτόκο INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Βλάχος πλην των γνωστών προβλημάτων με τις απουσίες των Χογκ, Δαύκου και Κριπιντίρη δεν θα έχει στην διάθεση του στο ματς με τον Ολυμπιακό και τον τιμωρημένο Καλτσά.

Με τα γνωστά προβλήματα και τις απουσίες των Χογκ, Δαύκου και Κριπιντίρη θα παραταχθεί την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης" η ομάδα της Καλλονής ενώ ο Βαγγέλης Βλάχος δεν θα έχει στην διάθεση του και τον τιμωρημένο Καλτσά.

Παρόλα αυτά οι παίκτες της ομάδας της Μυτιλήνης απαλλαγμένοι από το άγχος θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενώ ο τεχνικός του συλλόγου της Λέσβου στην διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης έδωσε έμφαση σε παιχνίδια τακτικής ενώ αμέσως μετά το πρόγραμμα έξι παίκτες της Καλλονής συνέχισαν με ατομική προπόνηση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωινή προπόνηση είχαν σήμερα οι παίκτες της Καλλονής μας στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με passing game με έμφαση σε κοντινές πάσες και εκρηκτικές κινήσεις, παιχνίδι τακτικής έξι εναντίον έξι με στηρίγματα ενώ συνεχίστηκε με παιχνίδι δέκα εναντίον δέκα με περιορισμούς. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με σέντρες και τελειώματα.

Μετά την ομαδικήπροπόνηση οι Μανούσος, Πετρόπουλος, Γιώργου, Ξύδας , Μπουρούς και Ευαγγελιδάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με σκοπό την ατομική βελτίωση.

Ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού εκτέλεσαν οι Δαύκος και Κριπιντίρης".

Δεν παίζει και ο Χογκ

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ