ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Έδειξε το ανθρώπινό της πρόσωπο

Έδειξε το ανθρώπινό της πρόσωπο

Η ΠΑΕ Καλλονή, μέσω του προέδρου της, Νίκου Μιχαλάκη, απέστειλε επιστολή συμπαράστασης στο δοκιμαζόμενο λαό της επαρχίας της Μανίσα και στην τοπική ομάδα της Μανίσασπορ.

Επιστολή συμπαράστασης στο δοκιμαζόμενο λαό της επαρχίας της Μανίσα και στην τοπική ομάδα της Μανίσασπορ, έστειλε ο πρόεδρος της Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης. Το μεσημέρι της Τρίτης κατέρρευσε στοά, ύστερα από έκρηξη, στο ανθρακωρυχείο της Σόμα με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να εγκλωβιστούν στα έγκατα της γης.

Ο απολογισμός που έχει δώσει στη δημοσιότητα η τουρκική κυβέρνηση, κάνει λόγο για 205 νεκρούς, 88 τραυματίες κι εκατοντάδες εγκλωβισμένους στις στοές.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Καλλονή:

"Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΚΑΛΛΟΝΗΣ θα ήθελε να εκφράσει τα βαθιά της συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια όλων αυτών των ανθρώπων στο αναπάντεχο ατύχημα στο ανθρακωρυχείο της Σόμα στη Μανίσα. Να είστε βέβαιοι πως η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θανόντων ελπίζοντας να μπορέσουν να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να διαχειριστούν την απώλεια των ανθρώπων τους."

Ο πρόεδρος, Νίκος Μιχαλάκης

Οι δύο σύλλογοι ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της περσινής σεζόν, όταν είχαν δώσει φιλική αναμέτρηση στην Τουρκία.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ