ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ανέβηκαν οι ρυθμοί στην Καλλονή

Ανέβηκαν οι ρυθμοί στην Καλλονή

Η προετοιμασία της Καλλονής για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ξεκίνησε με διπλή προπόνηση και πρόγραμμα σε δυο γκρουπ.

Η νίκη της Καλλονής επί του ΠΑΣ Γιάννινα έφερε τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας της Μυτιλήνης και πλέον οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου έχοντας ξεφύγει εννιά βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού νοιώθουν πιο σίγουρη για την παραμονή της ομάδας στην Super League.

Η προπόνηση για το ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακού ξεκίνησε με πρόγραμμα τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα ενώ οι παίκτες της ομάδας της Μυτιλήνης χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το πρωινό πρόγραμμα που εκτέλεσαν στις εγκαταστάσεις του «Γ. Σκούφος» στα ΤΕΛ περιελάμβανε προθέρμανση και ασκήσεις δύναμης σε δεκατρείς σταθμούς.

Το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στην περιοχή Λάμπου Μύλοι. Εκεί χωρίστηκαν σε δύο ομάδες ακολουθώντας ξεχωριστό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα οι μισοί παίκτες μετά την προθέρμανση ολοκλήρωσαν με passing game και τελειώματα ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν φιλικό αγώνα με την Καλλονή Κ20".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ