ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ανακοίνωσε Μαρσέλο η Καλλονή

Ανακοίνωσε Μαρσέλο η Καλλονή
Μαρσέλο INTIME SPORTS

Την απόκτηση του Μαρσέλο Γκοϊανίρα ανακοίνωσε η ΑΕΛ Καλλονής. Επιστρέφει στην ομάδα της Λέσβου ο Βραζιλιάνος μέσος, που θα την ενισχύσει για το επόμενο εξάμηνο στη Superleague.

Ξανά παίκτης της Καλλονής ο Μαρσέλο. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Λέσβου απέκτησαν για έξι μήνες τον έμπειρο Βραζιλιάνο χαφ, ο οποίος βρισκόταν εδώ και μέρες στο νησί και έκανε προπονήσεις.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛΚ έχει ως εξής: ''Πίσω στην «οικογένεια» της Καλλονής μετά από 6 μήνες βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο βραζιλιάνος Μαρσέλο!

Ο ποδοσφαιριστής που συνέβαλε όσο λίγοι στην άνοδο της Καλλονής μας στη μεγάλη κατηγορία αλλά και πέρσι στην παραμονή της ομάδας μας στην Superleague βρίσκεται πάλι στο νησί έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της ομάδας που αγάπησε όσο καμία άλλη. Σύσσωμο το επιτελείο της Καλλονής μας τον καλωσορίζει θερμά.

Ο Μαρσέλο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τους προσεχείς έξι μήνες και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 18''. Ο Μαρσέλο είναι γεννημένος στις 6 Αυγούστου 1980 και στην Ελλάδα έχει παίξει και σε Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ