ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Άμυνα που... κερδίζει δεν αλλάζει!

Άμυνα που... κερδίζει δεν αλλάζει!
Καλλονή INTIME SPORTS

Η Καλλονή είναι, ως γνωστόν, η ομάδα με την καλύτερη άμυνα της Σούπερ Λίγκας. Μόλις δύο γκολ έχουν δεχτεί οι νησιώτες. Ο Γιάννης Μαντζουράκης έχει βρει την τετράδα που δεν αλλάζει με τίποτα!

Ύστερα από επτά αγώνες στη Σούπερ Λίγκα η Καλλονή είναι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πολύ σημαντικό... μερίδιο στο εξαιρετικό ξεκίνημα έχει παίξει η αμυντική τετράδα, που τα καταφέρνει περίφημα. Η αναφορά στους Βαλιό, Αντέτζο, Αναστασιάδη και Γιορέντε, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει και στις επτά αναμετρήσεις.

Μέσα σε αυτούς και ο τερματοφύλακας Χογκ, ο οποίος δεν έχει χάσει ούτε λεπτό. Από τους ποδοσφαιριστές που είναι βασικοί και αναντικατάστατοι είναι και ο Λεοζίνιο, ο οποίος βέβαια αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης τους εμπιστεύεται, δεν δείχνει την παραμικρή πρόθεση να αλλάξει πλάνα και ευελπιστεί απλά να είναι υγιείς για να τους χρησιμοποιεί.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΜΑΡΑ, ΒΛΑΣΤΕΛΛΗΣ

Την πρωινή τους προπόνηση πραγματοποίησαν στις εγκαταστάσεις του «Γ.Σκούφος» στην περιοχή των ΤΕΛ οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής, ενόψει του εντός έδρας αγώνα τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου με τον Λεβαδειακό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ανρί Καμαρά και Τζίμης Βλαστέλλης.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ