ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς Μπράβο, Μπαλάφα, Βάσκες

Χωρίς Μπράβο, Μπαλάφα, Βάσκες
INTIME SPORTS

Η Βέροια έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και της αρκεί η ισοπαλία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Στη μάχη του Κυπέλλου ρίχνεται την Τετάρτη (07/01) και η ομάδα της Βέροιας υποδεχόμενη τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «κυανέρθυροι» έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση έχουν ως στόχο την πρώτη θέση του 6ου ομίλου την οποία κατακτούν ακόμα και με ισοπαλία.

Ο Χοσέ Γκρανέρο αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ.

Απών σίγουρα θα είναι ο Ραούλ Μπράβο που τιμωρήθηκε με τρεις λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Επίσης εκτός θα είναι και οι Σωτήρης Μπαλάφας, Νταβίντ Βάσκες, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών ενώ επανήλθε στην 19αδα που ανακοίνωσε ο Ισπανός τεχνικός ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, είναι οι εξής:
Βασιλειάδης, Τζινάρ, Καλί, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μαλόν, Σέντρικ, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Άρτσε, Εσπάρθα, Γεωργιάδης, Χασελμπαινκ, Μπεν, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ